Nové Jojobový olej Zobrazit větší

Jojobový olej

Nové

Jojobový olej lisovaný  za studena  z jojobových semen.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
100 ml285,00 Kč2,85 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Jojobový olej je charakterizován žlutou až zlatou barvou a  je bez zápachu. Díky svým hydratačním a posilujícím vlastnostem se stal jednou ze základních kosmetických přípravků pro péči o krásný vzhled.


Charakteristickým znakem vysoké kvality Jojoba Golden je lesklá pokožka hned po nanesení oleje na tělo. Po chvíli se absorbuje velmi dobře a pleť zůstává měkká, rozjasněná a přirozeně vyživená.


Jeho chemická struktura se rozhodně liší od ostatních kosmetických olejů. Je podobný do vosku - jeho struktura je srovnatelná se strukturou kožního mazu vylučovaným naší kůží, timpádem nezanechává žádné mastné stopy ani barevné flíčky.

Parametry

Složení produktuJojoba olej
Použití produktuKosmetický přípravek
Formaolej
Země původuArgentina
Zaměření produktuKosmetika

11 dalších produktů ve stejné kategorii: