Nové Mrkvový olej Zobrazit větší

Mrkvový olej

Nové

Olej z mrkví se získává v procesu macerace kořene mrkvy. Je to kosmetická surovina charakterizována silně oranžovou barvou.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
50 ml129,00 Kč2,58 Kč Do košíku Do košíku
100 ml184,00 Kč1,84 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Beta-karoten obsažený v mrkvovém oleji činí naší pokožku pevnou, a jemně opálenou. Díky svým posilujícím a hydratačním vlastnostem se používá jako sérum na vlasy a pokožku.


Použití:

- aplikujte přímo na kůži
- ideální pro lehkou a unavenou pleť
- používaný také pro masáže
- používá se jako opalovací olej
- lze použít na obličej

Parametry

Složení produktuDocus Carota oil
Použití produktuKosmetický přípravek. Používat 2x denně.
FormaOlej
Země původuPolsko
Zaměření produktuKosmetika

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: