Nové Tamanu olej lisovaný za studena Zobrazit větší

Tamanu olej lisovaný za studena

Nové

Tamanu olej je kosmetický olej s velmi intenzivní vůní a tmavě hnědozelenou barvou. Získává se ze semen stromů z jižních moří a jde o velmi účinně ošetřující olej. Poradí si s velmi poraněnou kůží, podporuje hojení, hydratuje a do hloubky ji vyživí. Speciální olej se vyrábí lisováním za studena.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
50 ml199,00 Kč3,98 Kč Do košíku Do košíku
100 ml284,00 Kč2,84 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Tamanu olej

Olej Tamanu se vyrábí lisováním za studena sušených vzácných semen z tmavého ovoce. Tamanu je název, který se na mnoha ostrovech v jižních mořích užívá pro olej z kalaby obvejčité neboli domby. Je dobře absorbován pokožkou bez zanechání zbarvení mastného filmu na kůži. Doporučuje se zejména pro osoby bojující proti akné, na jizvy a kožní léze, ekzémy i lupenku. Tamanový olej obsahuje flavonoidové sloučeniny s antimikrobiálními vlastnosti. Navíc je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, linolové a olejové kyseliny, které v našem těle podporují hojení ran při mazání pokožky. Je určen pro suchou, citlivou a zralou pleť a pokožku. Po otevření se skladuje v chladničce.

Má široké uplatnění v kosmetice, jemně vyhladí a zjemňuje pokožku, pečuje, sjednocuje a lehce tónuje pokožku, má posilující a regenerační efekt, je perfektní pro péči o suchou pleť a pokožku a jde o vhodnou koupelovou a inhalační přísadu. Poradí si také s plísněmi. Používá se především lokálně, pro klasickou masáž spíše v kombinaci s více oleji. Používá se do balzámů, gelů a krémů, které účinně zklidňují a uvolňují namožené svaly a klouby. Zvyšuje místní prokrvení pokožky. Tamanu olej může při teplotách nižších jak 20 °C tuhnout. Před použitím jej proto zahřejte ve vodní lázni.


Použití:

- Má široké uplatnění v kosmetice.
- Jemně vyhladí a zjemňuje pokožku, pečuje a tónuje pokožku, má posilující a regenerační efekt,
- Perfektní pro péči o suchou pokožku.
- Může být použit jako koupelová a inhalační přísada.

Parametry

Složení produktuTamanu olej nerafinovaný
Použití produktuKosmetický přípravek
FormaOlej
Země původuIndie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: