Nové Sladký mandlový olej Zobrazit větší

Sladký mandlový olej

Nové

Sladký mandlový olej získaný lisováním mandlí za studena se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje. Je tmavě žlutý a má jemnou oříškovou chuť s charakteristickou vůní. Patří k nejpoužívanějším olejů při aromaterapeutických masážích a je důležitou složkou mnoha kvalitních masážních a tělových olejů.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
50 ml112,00 Kč2,24 Kč Do košíku Do košíku
100 ml162,00 Kč1,62 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Sladký mandlový olej

Sladký mandlový olej je kosmetická surovina charakteristická mírně žlutou barvou a s neutrální vůní. Sladký mandlový olej pochází výhradně z jedlých mandlí neboli Prunus amygdalus Dulcis a je kultivován pro svou sladkou chuť. Obsahuje vitaminy A, E, minerály, jako je hořčík, draslík, sodík, křemík, vápník, mangan, zinek, železo, chrom, fosfor, selen a lecitin. Dále kyselinu olejovou, linolovou, palmitovou a kristovou, ale i sacharózu a asparagin. Mandlový olej je silný antioxidant, pomáhá opravit některá poškození vrstvy kolagenu, je bohatý na bílkoviny a poskytuje potřebné aminokyseliny potřebné pro tvorbu kolagenu. Může zabránit dehydrataci a ztrátě vlhkosti z pokožky.

Dnes je jedním z nejčastěji používaných rostlinných olejů, které díky svým blahodárně působícím vlastnostem přirozeně pomáhají pokožce a vlasům vypadat zdravě. Díky obsahu kyseliny linolové a olejové podporuje udržet zdravou pokožku a zlepšuje její vzhled. Používá se pro masáže, jako opalovací olej, lze použít pro aplikace na obličej, přímo na pokožku, kterou jemně zvlhčuje, lze použít jako vlasové sérum i pro odstranění make-upu. Je skvělý pro naše srdce, pleť, nehty i vlasy. Je vhodný pro hloubkové čištění pokožky a zabraňuje vzniku černých teček i akné, používá se ekzém a lupénku, nebo při bolesti svalů.


Použití:

- aplikujte přímo na kůži, ideální pro lehkou a unavenou pleť
- používané pro masáže
- používá se jako opalovací olej
- lze použít pro aplikace na obličej
- používá se přímo na pokožce, jemně jej zvlhčuje
- lze použít jako vlasové sérum
- doporučeno pro odstranění make-upu

Parametry

Složení produktumandlový olej
Použití produktuKosmetický přípravek
FormaOlej
Země původuBrazílie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: