Nové Ricinový olej lisovaný za studena Zobrazit větší

Ricinový olej lisovaný za studena

Nové

Ricinový olej je jedním z nejušlechtilejších a nejžádanějších olejů v kosmetickém světě.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
50 ml65,00 Kč1,30 Kč Do košíku Do košíku
100 ml125,00 Kč1,25 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Pravidelné používání tohoto oleje posiluje pokožku, obočí a růst vlasů.

Rostlinný olej se získává ze semen stromu Ricinus communis studenou extruzí semenných jader, potom se surový olej vyvaří a tím pádem vyčistí.

Doporučuje se hlavně jako posilující kondicionér, lze jej aplikovat přímo na vlasy, obočí a také řasy.


Použití:

- Jemně vyhladí a zjemňuje pokožku.
- Vytvoří ochrannou vrstvu na pokožce, má posilující a regenerační efekt.
- Vyhlazuje vrásky, dodává pokožce pevnost a pružnost.

Parametry

Složení produktuRicinový olej
Použití produktuKosmetický přípravek
FormaOlej
Země původuIndie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

11 dalších produktů ve stejné kategorii: