Nové Tea tree olej Zobrazit větší

Tea tree olej

Nové

Tea tree olej neboli olej z čajového stromu je známý mezi kosmetickými přípravky. Produkt, který nabízíme, je přírodní olej získaný parní destilací listů a větví čajových stromů. Je charakterizován intenzivní vůní bylinného dřeva a mají posilující a baktericidní vlastnosti.

Více informací

Skladem

Váha baleníCena baleníCena za gram
50 ml220,00 Kč4,40 Kč Do košíku Do košíku
100 ml295,00 Kč2,95 Kč Do košíku Do košíku

Více informací

Tea tree olej

Čajové stromy rostou v oblastech Austrálie a mají velmi posilující a baktericidní vlastnosti. Tento olej není třeba ředit jinými oleji, ale citlivé jedinci by si jej zředit raději měli. Podráždění může způsobit zejména cineol. Hlavní účinnou látkou je terpinen-4-ol zodpovědný za silné antiseptické účinky. Doporučuje se zejména na akné, kožní léze a mykózy nohou. Má posilující a silně dezinfekční účinky. Tea tree oil se užívá i proti vším, na afty, záněty dásní či proti zápachu z úst. Olej z čajovníkového stromu antibakteriální, antivirové, protiplísňové, antiparazitní a protizánětlivé účinky. Při vnitřním užití však může být tea tree oil toxický.

Může být použit jako desinfekce při poraněních, odřeninách, mokvajících a hnisajících ranách nebo popáleninách. Zklidní a desinfikuje místo po bodnutí hmyzu, který svým typickým zápachem odpuzuje a slouží jako přírodní repelent. Účinně zabraňuje rozšíření infekce při vytahování klíštěte. Tea tree oil se využívá při kožních problémech, ulevuje při svědění a ekzémech, akné, plísních, bradavicích, oparech a pomáhá zklidnit pokožku i po nadměrném slunění. Je vhodný pro kloktání rozředěného roztoku při zánětech mandlí i při léčbě vaginálních mykóz. Používá se při aromaterapii k dezinfekci dýchacích cest a místností.


Více informací Zde

Parametry

Složení produktuTea tree olej
Použití produktuKosmetický přípravek.
FormaOlej
Země původuAustrálie

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

13 dalších produktů ve stejné kategorii: